Aspekt8

House Nceba

This residence is perched upon a steep site high above Joburg. Designed in a new development

This house features double volume open-plan living spaces that extend onto an expansive covered terrace with a large infinity pool. The western façade is clad in undulating vertical fins to reduce the solar heat gain, while allowing uninterrupted views.

YEAR

2020

LOCATION

Sandton, South Africa.

CATEGORY

Residential

CREATIVE DIRECTOR

Aspekt8

SHARE PROJECT
  • YEAR : 2020
  • LOCATION : Sandton, South Africa.
  • CATEGORY : Residential
  • CREATIVE DIRECTOR : Aspekt8
  • VISUALIZATION :

This residence is perched upon a steep site high above Joburg. Designed in a new development

This house features double volume open-plan living spaces that extend onto an expansive covered terrace with a large infinity pool. The western façade is clad in undulating vertical fins to reduce the solar heat gain, while allowing uninterrupted views.

PROJECT INFORMATION

Status: Completed 2014

Site Area: 2 879 m2

Project Area: 2 023 m2

Project Type: Single Residential

This project is made by Aspek8t.

CONTACT

Let's talk.

Thank you for your interest in collaborating with ASPEKT8, please get in touch for a quotation.

Contact Us
First
Last