Aspekt8

House LM

Situated in the pine tree lined Golf Estate. The local craftsmanship inspired the design of the screen, the vibrant glazed tiles, and the sandstone building plinth that responds to the cliffs.

The site slopes down towards the golf course – nestled under the tree canopy. The landscaped roof minimises the visual impact, while the lighter building components slide out from under this planted roof. Visitors experience a poetic journey down to the lower entertainment area that celebrates the seamless connection between the interior and exterior.

YEAR

2020

LOCATION

Sandton, South Africa.

CATEGORY

Residential

CREATIVE DIRECTOR

Aspekt8

SHARE PROJECT
  • YEAR : 2020
  • LOCATION : Sandton, South Africa.
  • CATEGORY : Residential
  • CREATIVE DIRECTOR : Aspekt8
  • VISUALIZATION :

Situated in the pine tree lined Golf Estate. The local craftsmanship inspired the design of the screen, the vibrant glazed tiles, and the sandstone building plinth that responds to the cliffs.

The site slopes down towards the golf course – nestled under the tree canopy. The landscaped roof minimises the visual impact, while the lighter building components slide out from under this planted roof. Visitors experience a poetic journey down to the lower entertainment area that celebrates the seamless connection between the interior and exterior.

PROJECT INFORMATION

Status: Under Construction

Site Area: 4 878 m2

Project Area: 2 777 m2

Project Type: Single Residential

This project is made by Aspekt8.

CONTACT

Let's talk.

Thank you for your interest in collaborating with ASPEKT8, please get in touch for a quotation.

Contact Us
First
Last