Aspekt8

House Advocate Ezra

Situated on a steep site against a mountain reserve, this house is stacked vertically with the living & pool level situated on the uppermost double volume level. The lounge floats over the pool with a feature glass floor. Bedroom and entertainment spaces are arranged on the levels below.

YEAR

2020

LOCATION

Sandton, South Africa.

CATEGORY

Residential

CREATIVE DIRECTOR

Aspekt8

SHARE PROJECT
  • YEAR : 2020
  • LOCATION : Sandton, South Africa.
  • CATEGORY : Residential
  • CREATIVE DIRECTOR : Aspekt8
  • VISUALIZATION :

Situated on a steep site against a mountain reserve, this house is stacked vertically with the living & pool level situated on the uppermost double volume level. The lounge floats over the pool with a feature glass floor. Bedroom and entertainment spaces are arranged on the levels below.

PROJECT INFORMATION

Status: Completed 2014

Site Area: 2 879 m2

Project Area: 2 023 m2

Project Type: Single Residential

This project is made by Aspekt8.

CONTACT

Let's talk.

Thank you for your interest in collaborating with ASPEKT8, please get in touch for a quotation.

Contact Us
First
Last